. Caregore » SAMARBEJDSPARTNERE, DK
 

Caregore Consulting

- International and Danish Executive Advisor, Business Developer & Entrepreneur -

- Bridging and Matchmaking through extensive Network -

Offering International, Cross Border and Domestic Services

 

Samarbejdspartnere mv

Consista ApS, a Danish IT sales company, among other cooperation in sales of Tasklift, Bitrater products etc. www.consista.dk (Jan. 2017 – )

Bocean IVS, a Danish sales company, with cooperation handled through Bureau Nova Danmark IVS, a Sales Agent company, covering among other direct sales or sales through others of food and non food products, here under IT products (Nov. 2106 – ).

Med udgangspunkt i RAM, en særlig værdi- og regelbaseret arbejdsmetode, spotter og aktiverer ITOLEAD Consulting ApS, www.itolead.com, det latente og fulde potentiale i de menneskelige ressourcer i organisationen og teams.

LINK Consult ApS, der – sammen med Caregore Consulting – udfører udvikling og implementering af QHSE & R ledelsessystemer i danske SMV´er.

Dansk Forseglingsteknik med deres produkt og koncept, www.resiblock.dk, Resiblock, leverer løsninger til både store og små anlægsprojekter. Belægninger der vedligeholdelse med sugende fejemaskiner og belægninger i lufthavne udsat for kraftige luftstrømme henover overfladerne kan med fordel benytte Resiblocks løsninger til forsegling og fugestabilisering.

Tunnelservice ApS, www.Tunnelservice.dk, var fra starten en netværksforening, der havde Femern Belt Service Center ApS (FBSC) som samlingspunkt og tovholder. Fra juni 2015 er Tunnelservice blevet til Tunnelservice ApS, der har fjernet forbindelsen til FBSC, og er nu ejet af Caregore Holding ApS og Nordic Marine Service A/S. Tunnelservice ApS tilbyder nu – med Caregore Consulting som tovholder – virksomheder, nytilkomne såvel som de, der tidligere var medlemmer af netværksforeningen, at promovere disse som samarbejdspartnere over for de store totalentreprenører, der måtte være involveret på Femern projektet såvel som andre af de større infrastrukturprojekter i Danmark.

Nordic Marine Service A/S, www.nmsdiving.dk, er blandt de største dykkervirksomheder i Danmark, udfører alle typer af opgaver, også I totalentreprise, hvor som helst kunderne matte have brug derfor, det være sig på land eller til vands, I Danmark eller udenlands. Dykkerholdene er vel udstyrede, lever op til de højeste sikkerheds og kvalitetsstandarder og er – med kort varsel – beredte til at løse næsten alle typer af dykkeropgaver eller andre opgaver, der er relateret der til. Kunder er typisk havnemyndigheder, skibsejere, forsikringsselskaber, hovedentreprenører eller sådanne, der måtte være knyttet til off shore, olie & gas branchen.

Andre henvisninger / links